Koning Willem-Alexander en van Koningin Máxima

De nieuwe portretten zijn gemaakt door portretschilder Suzan Offereins.
 Al eerder bracht Suzan Offereins een zeefdruk uit van Koningin Beatrix die o.a. door gemeenten, waterschappen,notariskantoren, bedrijven, banken, scholen en overheids instellingen is aangeschaft. Er zijn drie combinatie portretten van de kingsportretten mogelijk

1: De Glicéedruk van 
Koning Willem-Alexander en glicéedruk van Koningin Máxima

  • Formaat ingelijst glicee: 70 x 80,5 cm
  • Prijs: € 1000 per portret
  • Voor twee portretten van Koning en Koningin samen is de prijs € 1.900

2: De Zeefdruk van 
Koning Willem-Alexander en zeefdruk van 
Koningin Máxima (oplage gelimiteerd en gesigneerd 250 ex.) in blauw en oranje.

  • Formaat ingelijst zeefdruk: 70,5 x 78 cm
  • Prijs: € 950 per portret
  • Voor twee portretten van Koning en Koningin samen is de prijs € 1.800

3: De Zeefdruk van 
Koning Willem-Alexander en zeefdruk van 
Koningin Máxima (oplage gelimiteerd en gesigneerd slechts 50 ex. ) in oranje en wit.

  • Formaat ingelijst zeefdruk: 70,5 x 78 cm
  • Prijs: € 1250 per portret
  • Voor twee portretten van Koning en Koningin samen is de prijs € 2250

Gesigneerde en exclusief gelimiteerde oplage

De portretten worden vervaardigd in een genummerde, gesigneerde en exclusief gelimiteerde oplage (per formaat zeefdruk / glicée). De volgorde van intekening correspondeert met uw volgnummer van uw handbewerkte zeefdruk of handbewerkte glicée. (NB: Er kan zich een geringe kleurafwijking voordoen in de afbeeldingen in deze pagina)

Luxe ingelijst

Alle portretten worden ingelijst in een 4 cm breed luxe zilverkleurige kwaliteitslijst met een zuurvrije passepartout en glas. Het portret wordt verpakt en verzonden en bezorgd op een opgegeven adres in Nederland (voor levering in het buitenland maken wij afspraken op maat) of kunt u afhalen bij de lijstenmaker in Amersfoort- Baspartout.

Identieke beeldmaat

Voor de overheden, instanties die destijds een zeefdruk hebben gekocht van het portret van Koningin Beatrix gemaakt door Suzan Offereins, is het van belang om te weten dat de beeldmaat van de nieuwe zeefdruk van de Koningen de Koningin identiek is aan de maatvoering van de zeefdruk van het portret van Koningin Beatrix.

Contact

Voor informatie, belt of mailt u gerust naar suzan Offereins e-mail: suzan.offereins@hotmail.com of neemt u contact op met mevrouw Peddy Uijttenboogaard, zaakwaarnemer te Amersfoort (T:033-4550954 of mobiel 06-53562282) of stuurt u een mail naar: peddy@kpnmail.nl

Bestelinformatie

Na het ontvangen van bestelling sturen wij u een bevestiging met informatie over het / de gereserveerde nummer(s) van de zeefdruk en/of glicée. Tegelijkertijd ontvangt u een nota die voor aflevering van uw bestelling per bank/giro aan ons overgemaakt dient te worden. Wij streven ernaar dat uw bestelling binnen een week te bezorgen.

Portretopdrachten

Overweegt U om aan Suzan een portret opdracht te geven om de Koning te laten portretteren, schroomt u niet om Suzan voor informative te benaderen. Zij heeft voor vele gemeenten olieverfportretten in opdracht mogen schilderen die nog steeds te zien zijn in de gemeentehuizen van Rijnsburg, Katwijk, Middelharnis, Ede, Goedereede, Goeree-Overflakkee, Korendijke, Waddinxveen, Houten, en het hoofdkantoor van de ABN bank in Den Haag, De Tweede Kamer en diverse andere banken, ambassades en overheidsinstellingen.